2009. március 25., szerda

25. hét...


Ismét orvosnál jártunk. Szerencsére továbbra is minden rendben, az utóbbi látogatás óta a kis manó 225 dkg nőtt, és olyan kis szégyenlős már most, hogy nem akarta megmutatni az arcát az új hiper-szuper 4D-s gépen. Csak profilból volt hajlandó bemutatkozni nekünk, ahogy a mellékelt ábra mutatja. De attól még nagyon szép.. A lényeg a lényeg, hogy a doktor bácsi véleménye szerint ezzel a babával nem lesz semmi gond. És mivel már 100%-ig biztos hogy kisfiú lesz az új jövevény, azt is közhírré tehetjük, hogy a szép hangzatos Nimród Albert nevet fogja kapni.
Sajnos aminek nem örülök annyira, hogy már híztam vagy 8 kilót, pedig még hátra van majdnem négy hónap, és főleg azok a hónapok, amikor egy terhesség alatt állítólag a legtöbbet hízik egy kismama, úgy hogy egy kicsit most megpróbálok diétásabban étkezni (fehér kenyér kizárva) hátha nem lépem majd túl a bűvös 10-12 kg átlagot. Mert hát utána a fölöslegtől nagyon nehéz megszabadulni, és nem szeretném az egész ruhatáramat lecserélni.
Apuka már nagyon türelmetlen! Szeretné már a kezébe fogni a kis csöppséget, ami teljesen érthető, én is nagyon várom már, hogy a karomban tarthassam Tökmagot. Tegnap este azzal nevettetett meg, hogy ecsetelni kezdte, hogy kb. mennyire lesz ideges az utolsó hónapban, és őt ismerve ez biztos így is lesz.

1 megjegyzés:

 
Visit InfoServe for blogger backgrounds.